Om oss

Design in Light är ett familjeföretag inom heminredning som startades 2019. Vi har alltid haft ett stort intresse för heminredning och design. Därför beslöt vi oss för att starta en egen webbshop, en plats där vi kan dela med oss av vårt intresse för det. Design in Light fokuserar på att tillhandahålla högkvalitativa produkter som utmärker sig och tål att synas i ljuset, därav namnet Design in Light.
Vår webbshop erbjuder en bred kollektion av noggrant utvalda produkter från välkända varumärken, vilket gör det enkelt för dig att hitta den perfekta produkten till dig. 
Vi har ett stort fokus på personlig service och finns alltid tillgängliga för att hjälpa till att svara på dina frågor och funderingar. Vi gör allt för att säkerställa att du får den hjälp och information du behöver. Vi hoppas att vi blir en plats där du kan hitta inspiration och förhoppningsvis även produkter som passar din personliga stil och smak. Design in Light vänder sig till dig som är på jakt efter högkvalitativa inredningsprodukter till ditt hem med en personlig service.

 

Hos oss hittar du produkter som skapar en lyxig och stilren känsla. Varmt välkommen till vår webbshop! 🤎