Sthlm Fragrance Supplier

Sthlm Fragrance Supplier är ett indievarumärke som grundades 2016 för att skriva om reglerna för traditionella doftprodukter. Sthlm Fragrance Supplier erbjuder innovativa, estetiskt tilltalande livsstilsprodukter för hem och företag med dofter för att skapa intryck. Deras passion och nish är kvalitativ doft och design och det är denna passion som definierar deras varumärke. Sthlm Fragrance Supplier erbjuder innovativa, estetiskt tilltalande livsstilsprodukter för hem och företag med dofter för att skapa intryck.

Deras nyckel differentiator ligger på hållbar design och kvalité och är ett hantverk som sträcker sig till de minsta detaljerna såsom funktionalitet, tillverkning och dofttester vilket ger deras varumärke en exklusiv och eftertraktad kvalitet som deras medvetna kunder önskar idag.

Deras livsstilsprodukter tilltalar den moderna kunden som ställer höga krav på hållbar design och kvalité . Som i en annars hektiskt livsstil uppskattar produkter för sitt välbefinnande hos ett lokalt förankrat företag.