Luftfuktare/Aroma Diffuser Bamboo

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Aroma Diffuser Bamboo Edition skapar välmående med mist och ljuvlig doft. Med sin vackra exotiska design i vit keramik topp med bamboo botten lyfter Aroma Diffuser Bamboo Edition sin plats vart du än placerar den. En lika dekorativ inredningsdetalj som funktionell. Aroma Diffuser Bamboo Edition skapar ett välbefinnande i ditt hem med mist, doft och varm belysning.  Med sin unika design passar Bamboo Edition perfekt när du vill blanda stilren med exotisk design och där välbefinnandet är i fokus  genom mist och fantastisk doft.

  • Vit keramik top med Bamboo bas
  • Mist och doftsättning per 100 ml vatten:  Igång i 4-6 h 
  • Automatisk avstängning
  • Mjuk LED-Belysning
  • Ljudlös

Ultrasonic Aroma Diffuser, återfuktar och fräschar upp luftkvaliteten du andas in och skapar en bekväm inomhusluft i kombination med doftinställning. Aroma Diffuser skapar en fridfull och väldoftande mist där du kan addera din favoritdoft genom att hälla 1-3 droppar doftolja i vattenbehållaren. Aroma Diffuser förenar Aroma terapi med modern vetenskaplig innovation och du behöver endast ett vägguttag att plugga in den i för att skapa en fantastiskt väldoftande atmosfär.

Aroma Diffuser Bamboo Edition är igång i ca 4-6 timmar och när vattnet ångat bort stängs den av automatiskt så den är självgående. Ultrasonic Aroma Diffuser har en varm LED-belysning som skiftar i belysning.Vart passar Aroma Diffuser Bamboo Edition? Passar lika bra i hemmets alla rum för att skapa en krispig atmosfär där ni kan hitta era favoritdofter från Sthlm Fragrance Supplier utbud av exklusiva parfymoljor /doftoljor och eteriska oljor.

Många upplever att luften i sovrummet är torrt och man får svårt att sova och koppla av. I vardagsrummet för att bidra med både friska luften , sofistikerade doften och inredning. I köket för att skapa en fräsch atmosfär och för att eliminera eventuella lukter. I badrum för att få till den efterlängtade spa känslan.

Ultrasonic Aroma Diffuser producerar ånga som absorberas av luften och tillför sedan en behaglig frisk fuktighet till rummet. Ångan har många fördelar för hälsan och ger ett ökat välmående. Processen är både miljövänlig och ljudlös.Hur fungerar Aroma Diffuser Bamboo Edition?Aroma Diffuser Bamboo Edition har flera funktioner som du styr med knappen på framsidan. Den ger en behaglig mist, ljuvlig doft och har varm färg av LED-belysning . Den är igång i 4 -6 timmar innan den automatiskt stängs av när vattnet har förångat och vattentanken är tom.Aroma DiffuserLuftfuktare: Friskar upp kvalitén på inomhus luften vi andas in via mist

Fördelar med en Aroma Diffuser
Välmående: Skapar en känsla av välbefinnande i sin vackra form, doft och varma belysning.
Frisk Luft: Njut av behaglig och hälsosam inomhusluft.
Doft: Sprider en fantastisk långvarig sofisktikerad doft genom att addera din favorit doftolja från Sthlm Fragrance Suppliers serie av exklusiva parfymoljor.

Gör så här:
Häll i vatten (100 ml) i vattenbehållaren upp till maxlinjen.
Addera 1-3 droppar av din signatur doft.
Aroma Diffuser /Luftfuktare kan användas med eller utan doftolja.
OBS! Doftoljan köps separat.

Funktioner:
Kan stå på med varm rofylld LED-belysning med doftfunktion eller utan belysning med mist och doft.
1. Ljuset på + doftfunktion
2. Avstängning

Aroma Diffuser mått
• Mått: 25 *12,5*cm

Produktfakta:
• Ultrasonic Aroma Diffuser
• Ljud <35dB
• Hålltid: ca 2 000 h
• vattenbehållare 100 ml
• Topp: Keramik / Bamboo
• Bas och vatten behållare: PP + ABS CE godkänd
• Mist volym: 20-30 ml/h
• Säkerhets System: Automatiskt-av när vattnet dunstat
• Uttag: Europeisk standard
• Paket: Present Box

Skötselråd:
Läs alltid noggrant tillhörande instruktions manual för att bäst ta hand om din Aroma Diffuser. Använd alltid nytt frisk fräscht kranvatten vid varje användning i din Aroma Diffuser om du inte låter det ånga bort naturligt tills vattenbehållaren är tom. Tänk på att om du har kvar vatten i vattenbehållaren som du önskar hälla ut så häll ut vattnet på andra sidan av luftutsläppet i vattenbehållaren. Häll inte ut vatten i luftutsläppet då det skadar din Aroma Diffuser. Se  enklel beskrivning i manual. Rengör din Aroma Diffuser med fuktig trasa när du byter doftolja så ( aldrig över rinnande vatten med risk att stänka ner hela basen) Ta enkelt loss insatsen från sladden och lyft av keramik toppen och torka av med fuktig trasa. Diska ej med något som innehåller slipmedel för att unvika repa insidan. Rengör bottenplattan med tops. En gång i månaden är det bra med en större rengöring, se instruktionerna i handboken.

Hantera din Aroma Diffuser försiktigt.

Sthlm Fragrance Suppliers serie av exklusiva doftoljor finns i flera härliga dofter. Se dofter här!