Luftfuktare/Aroma Diffuser Bamboo

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Med sin vackra exotiska design med bambubotten och vit keramiktopp, pryder Aroma Diffuser Bamboo Edition sin plats vart du än ställer den. En lika dekorativ inredningsdetalj som funktionell.
Aroma Diffuser Bamboo Edition skapar välmående i ditt hem med mist, doft och varm belysning. Bamboo Edition producerar ingen värme, vibrationer eller ljud, vilket gör den perfekt att använda dag som natt. 

Med sin unika design passar denna utmärkt in när du önskar mixa det stilrena med exotiskt tänk och där välmående står i fokus både via mist och fantastisk doft. 

Produktfakta:

 • Ultrasonic Aroma Diffuser
 • Bambubotten med vit keramiktopp.
 • Mist och doftsättning per 100 ml vatten: Igång i 4-6 timmar
 • Automatisk avstängning när vattnet dunstat
 • Mjuk LED-Belysning
 • Ljud <35dB
 • Hålltid: ca 2000 h
 • Mistvolym: 20-30 ml/h
 • Presentbox
 • Uttag: Europeisk standard
 • Doftoljor säljs separat

Hur fungerar Aroma Diffuser  från Sthlm Fragrance Supplier?

Med sin vackra exotiska design med vit keramiktopp och bambubotten, Aroma Diffuser Bamboo Edition pryder sin plats vart du än ställer denna.

Aroma diffuser använder ultraljudsvibrationer för att bryta ner doftoljan som har tillsatts i vattnet till mikromolekyler. När doften bryts ner genom vibrationer sprids doften som en fin sval mist. Denna teknik säkerställer att oljan blandas homogent i vattnet. Denna diffusionsmetod använder ingen värme, vilket innebär att både eteriska oljor och doftoljor bibehåller sina positiva egenskaper. Misten från aroma diffusern fungerar som luftfuktare och har därför många hälsofördelar som ger ökat välbefinnande.

Var kan jag använda min Aroma Diffuser?

Sthlm Fragrance Suppliers Aroma Diffusers är inomhusprodukter. Våra produkter är utformade för att skapa en härlig atmosfär i valfritt rum, vare sig det är i ditt hem, på ditt kontor eller till och med för kommersiellt bruk i spa eller hotell. Det finns inga gränser för vilket inomhusutrymme du kan doftsätta med våra aroma diffusers. Välj bara vilken miljö du vill doftsätta och välj bland vårt urval av doftoljor eller eteriska oljor för att skapa din helt egen oas.

Fördelar med Aroma Diffuser:

 • Enkelt att byta doft efter säsong, humör eller miljö.
 • Sprider doft snabbt genom ett helt rum via misten.
 • Bibehåller oljans kvalitet och egenskaper.
 • Kostnadseffektiv jämfört med doftljus.

Hur använder jag min Aroma Diffuser?

Här är sju enkla steg för att komma igång! Observera att det finns en manual i rutan. Vi rekommenderar användare att läsa denna manual innan du använder den här produkten. 

Steg 1: Ta försiktigt ut produkten från förpackningen på en plan yta, ta bort all plast- och skyddsbeläggning. Varning: Bamboo Edition kommer med ett skydd över keramiktoppen.

Steg 2: Placera aroma diffuserns bas på en plan yta nära ett eluttag. 

Steg 3: Tillsätt vatten upp till max-strecket i vattenbasen med hjälp av en kanna eller en flaska, häll i på motsatt sida av luftutsläppet. Placera inte vattenbasen under en kran. Vattenbasen har ett luftutsläpp (den upphöjda delen) och vatten får inte komma in i detta luftutsläpp. Kommer vatten in här kommer detta att skada din aroma diffuser.

Steg 4: Välj din favoritdoft från Sthlm Fragrance Suppliers serie av eteriska oljor eller doftoljor och addera två till tre droppar i vattnet. 

Steg 5: Placera plastkåpan på vattenbasen noggrant och placera därefter försiktigt keramiktoppen över. Keramikkupan når botten av basen och är bara korrekt placerad när den sitter ordentligt på basen. 

Steg 6: Anslut strömkabeln till aroma diffuserns bas. 

Steg 7: Tryck en gång för att sätta på aroma diffusern och njut av väldoftande mist tillsammans med en varm LED-belysning. Tryck två gånger för att njuta av doftande mist utan LED-belysning. Tryck en tredje gång för att stänga av aroma diffusern. 

Se film om hur du använder din aroma diffuser här

Vänligen notera. Alla våra aroma diffusers kommer med en säkerhetsmekanism som innebär att när det är slut på vatten stängs den av automatiskt. För mer information: se våra tutorials-videor om hur du gör rent din aroma diffuser här.

Sthlm Fragrance Suppliers serie av exklusiva doftoljor finns i flera härliga dofter. Se dofter här!