Luftfuktare/Aroma Diffuser Vit

I lager.

1 119 kr

Formad som ett glasägg skapar Aroma Diffuser White en behaglig inomhusluft förenad med en väldoftande mist. Genom att addera några droppar av våra lyxiga doftoljor eller eteriska oljor kan du variera doft efter humör, rum eller säsong.

Med sin vackra belysning bjuder Aroma Diffuser på en upplevelse. White Edition har multipla LED-ljusfunktioner och kan sakta växla mellan olika vackra färger, ställas in på endast en färg eller stå som den är utan ljus. Denna livsstilsprodukt är lika funktionell som vacker.

Produktbeskrivning:

 • Vit
 • Mist och doftsättning per 100 ml vatten: igång i 6-10 timmar
 • Automatisk avstängning
 • Mjuk LED-belysning
 • Skiftar i 7 olika färger
 • Doftoljor säljs separat

Hur fungerar Aroma Diffuser Vit från Sthlm Fragrance Supplier?

Denna vackert utformade aroma diffuser använder ultraljudsvibrationer för att bryta ner doftoljan som har tillsatts i vattnet till mikromolekyler. När doften bryts ner genom vibrationer sprids doften som en fin sval mist. Denna teknik säkerställer att oljan blandas homogent i vattnet. Denna diffusionsmetod använder ingen värme, vilket innebär att både eteriska oljor och doftoljor bibehåller sina positiva egenskaper. Misten från aroma diffusern fungerar som luftfuktare och har därför många hälsofördelar som ger ökat välbefinnande.

Var kan jag använda min Aroma Diffuser?

Sthlm Fragrance Suppliers Aroma Diffusers är inomhusprodukter. Våra produkter är utformade för att skapa en härlig atmosfär i valfritt rum, vare sig det är i ditt hem, på ditt kontor eller till och med för kommersiellt bruk i spa eller hotell. Det finns inga gränser för vilket inomhusutrymme du kan doftsätta med våra aroma diffusers. Välj bara vilken miljö du vill doftsätta och välj bland vårt urval av doftoljor eller eteriska oljor för att skapa din helt egen oas.

Fördelar med Aroma Diffuser:

 • Enkelt att byta doft efter säsong, humör eller miljö.
 • Sprider doft snabbt genom ett helt rum via misten.
 • Bibehåller oljans kvalitet och egenskaper.
 • Kostnadseffektiv jämfört med doftljus.

Hur använder jag min Aroma Diffuser?

Här är sju enkla steg för att komma igång! Observera att det finns en manual i rutan. Vi rekommenderar användare att läsa denna manual innan du använder den här produkten. 

Steg 1: Ta försiktigt ut produkten från förpackningen på en plan yta, ta bort all plast- och skyddsbeläggning. Varning: Marble Edition levereras med ett glasäggskydd. 

Steg 2: Placera aroma diffuserns bas på en plan yta nära ett eluttag.  

Steg 3: Tillsätt vatten upp till max-strecket i vattenbasen med hjälp av en kanna eller en flaska, häll i på motsatt sida av luftutsläppet. Placera inte vattenbasen under en kran. Vattenbasen har ett luftutsläpp (den upphöjda delen) och vatten får inte komma in i detta luftutsläpp. Kommer vatten in här kommer detta att skada din aroma diffuser.

Steg 4: Välj din favoritdoft av eteriska oljor eller doftoljor och addera två till tre droppar i vattnet.  

Steg 5: Placera plastkåpan på vattenbasen noggrant och placera därefter försiktigt glasägget över. Glasägget når botten av basen och är bara korrekt placerad när den sitter ordentligt på basen.  

Steg 6: Anslut strömkabeln till aroma diffuserns bas.  

Steg 7: Tryck en gång för att sätta på aroma diffusern och njut av väldoftande mist och skiftande LED-belysning. Tryck två gånger för att njuta av doftande mist med LED-belysning stoppad i ditt val av färg. Tryck en tredje gång för att stänga av LED-belysningen men fortsätt njuta av doftande mist. Tryck en fjärde gång för att stänga av aroma diffusern.  

Se film om hur du använder din aroma diffuser här

Vänligen notera. Alla våra aroma diffusers kommer med en säkerhetsmekanism som innebär att när det är slut på vatten stängs den av automatiskt. För mer information: se våra tutorials-videor om hur du gör rent din aroma diffuser här.

Produktfakta

 • Mått: 18.2 cm hög, 13.5 cm bred
 • Ljud <35dB (nästan ljudlös)
 • Hållbarhet: ca 2000-3000 timmar
 • Vattenbas: 100-120 ml
 • Vid användning blir vattnet ca 35 grader varmt
 • Topp: Glas
 • Bas och vattenbas: New Environment Protection Plastic Material
 • Säkerhetssystem: Automatisk avstängning när vattnet har avdunstat
 • Mistvolym: 20+/-5ml /timme
 • Uttag: Europeisk standard
 • Paket: Vit presentbox 

Vanliga frågor:

Vad innebär nästintill ljudlös, jag önskar ha min Aroma Diffuser i sovrummet. 

Det går jättebra och den passar utmärkt i sovrum för att fukta torr luft. De är nästintill ljudlösa men du kan i ett tyst rum uppfatta ett svagt kluckande av bubblorna som bildas och svagt vatten droppande. 

 Jag önskar ha den rosa Aroma Diffuser som syns överallt på sociala medier.

Det är samma Aroma Diffuser som kunder har tagit kort på i en viss färg/belysning. Via knappen på framsidan kan du stanna Aroma Diffusern på din önskade färg/belysning, exempelvis rosa, blå eller vilken färgton du önskar för att matcha inredningen, säsong eller humör. Aroma Diffuser kan även stå på utan belysningen med mist. Modellen kommer i marmorgrå eller vit och du ser antingen en melerad Aroma Diffuser i olika belysning alternativt en vit Aroma Diffuser med olika belysning utan mönstret. 

 • Går den på batteri?

Marble, White & Bamboo pluggar in denna i väggen med vanlig kontakt som tillkommer. Sladden är närmare 1,5m lång så du kan med enkelhet flytta runt den till olika rum och utrymmen. 

 • Måste jag stänga av den? 

Nej den stängs automatiskt av när vattnet har dunstat. 

 •Kan den läcka? 

Nej, Ultrasonic Aroma Diffuser är helt läckagesäker och den kan inte läcka. Placera bara enkelt glasägget i skåran i vattenbehållaren så kan du ställa denna vart du än önskar. Tänk på att ställa din Aroma Diffuser på ett platt underlag så den inte står lutad eftersom det är vatten i den. Då Ultrasonic Aroma Diffuser bildar bubblor genom vibration för att skapa den fina misten, är det viktigt att du sätter på plastkåpan ordentligt och sedan glasägget i sin skåra så att det inte är något glapp mellan vattenbehållare och glastoppen eftersom detta förseglar vattenbehållaren. Om detta ej sätts på ordentligt kan detta göra sönder din Aroma Diffuser. 

 •Fungerar den utan vatten? 

Nej, du måste alltid ha vatten i vattenbehållaren för att den ska fungera. Utan vatten sätts den ej igång.

Sthlm Fragrance Suppliers serie av exklusiva doftoljor finns i flera härliga dofter. Se dofter här!