Doftpinnar Supreme cotton/Renbäddat 100 ml

I lager.

349 kr

Produkten är tillverkad i Sverige. 

Beskrivning

Supreme cotton är insvept i varm bomull och sprider en mjuk doft av renbäddade sängkläder. Med sin fräschör passar doften i alla hem och rum. I doften är bomullsblomma och tonkabönor mest framträdande men för att doften inte ska bli för söt får små doftnoter av mysk dansa tillsammans med denna omåttligt populära doft. 

Toppnot: Ylang
Hjärtnot: Bomullsblomma
Basnot: Mysk, tonkabönor

HÅLLBARHET: 100ml - upptill 3 månader
*Notera att luftfuktighet & andra faktorer kan påverka hur länge doften räcker.

Till samtliga doftpinnar medföljer doftstickor och förpackning.

ANVÄNDNING / INSTRUKTIONER: Skruva av guldkorken som sitter på flaskans hals och lägg den sedan åt sidan. Avlägsna resepluggen som är avsedd för att flaskan ej ska läcka under transport. Skruva sedan tillbaka guldkorken och välj antal pinnar du vill börja med. Önskar du mindre doft använder du färre pinnar, önskar du mer doftspridning så används flera pinnar. Vi rekommenderar att börja med 3 - 5 och vid behov utöka antal pinnar. Pinnarna bör vändas var 14:e dag eller när doften börjar avta. 

Observera att luftfuktighet och andra faktorer kan spela en betydande roll för hållbarheten. Vid frågor gällande val av doft till specifikt rum (exempelvis badrum där luftfuktigheter är större) är du varmt välkommen att kontakta kundtjänst för rekommendation och tips på dofter. 

Alla våra produkter är märkta med CLP - förordningen innehåller regler för klassificering, märkning och förpackning av kemiska produkter/ blandningar som gäller inom EU. Information om varningar och blandningar finns på produktens behållare, och eventuell förpackning.