Doftpinnar White Pearls/Nystädat 100 ml

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Produkten är tillverkad i Sverige. 

Beskrivning

White Pearls är frisk och fräsch och ger en tydlig doft av nystädat hem. Doftens karaktär upplevs som klassiskt ren med sin tydliga bas av bergamott, bomullsvatten och apelsinblomma. White Pearls imponerar och är en doft man minns.
Toppnot: Bergamott, tonkabönor
Hjärtnot: Bomullsvatten
Basnot: Apelsinblomma

HÅLLBARHET: 100ml - upptill 3 månader
*Notera att luftfuktighet & andra faktorer kan påverka hur länge doften räcker.

Till samtliga doftpinnar medföljer doftstickor och förpackning.

ANVÄNDNING / INSTRUKTIONER: Skruva av guldkorken som sitter på flaskans hals och lägg den sedan åt sidan. Avlägsna resepluggen som är avsedd för att flaskan ej ska läcka under transport. Skruva sedan tillbaka guldkorken och välj antal pinnar du vill börja med. Önskar du mindre doft använder du färre pinnar, önskar du mer doftspridning så används flera pinnar. Vi rekommenderar att börja med 3 - 5 och vid behov utöka antal pinnar. Pinnarna bör vändas var 14:e dag eller när doften börjar avta. 

Observera att luftfuktighet och andra faktorer kan spela en betydande roll för hållbarheten. Vid frågor gällande val av doft till specifikt rum (exempelvis badrum där luftfuktigheter är större) är du varmt välkommen att kontakta kundtjänst för rekommendation och tips på dofter. 

Alla våra produkter är märkta med CLP - förordningen innehåller regler för klassificering, märkning och förpackning av kemiska produkter/ blandningar som gäller inom EU. Information om varningar och blandningar finns på produktens behållare, och eventuell förpackning.